TARINAMME

Rakkaudella valmistettua ruokaa

Shakta Joogakoulu on toiminut Helsingin Kalasatamassa lähes vuosikymmenen ajan. Tuona aikana olemme seuranneet lukuisia asiakkaitamme elämän myötä- ja vastatuulessa. Viime vuosina olemme huomanneet miten monet heistä ovat saaneet uskomattomia hyötyjä ketoruokavaliosta. Niinpä valjastimme osan tiloistamme palvelemaan tätä tarkoitusta. Tuloksena Ketosatama - kahvila, joka tarjoaa ketoherkkuja aivan Kalasataman metroaseman vieressä.

— KETOFILOSOFIA  —

Teemme ruokaa sinulle ja makuaisteillesi

ARVOT

Arvostamme korkeaa elämänlaatua, ravitsevaa, kehoa ja mieltä hellivää ruokaa ja ennen kaikkea tasapainoista elämää. Emme saarnaa kenellekään ruokavaliosta, sillä mielestämme jokaisen tulee selvittää omalta kohdaltaan mikä saa hänet voimaan hyvin.

MAKSUTON INTROTUNTI

Tarjoamme lounasasiakkaillemme maksuttoman shaktajoogan introtunnin Shakta Joogakoulussa. Introtunnit pidetään tiistaisin ja lauantaisin. Pyydä kuponki kassaltamme ja varaa paikkasi joogatunnille tästä.

RENTO TUNNELMA

Kahvila sijaitsee Shakta Joogakoulun kyljessä ja tunnelma on rento ja kiireetön. Ruokaillessasi voit ihailla ikkunasta urbaania Kalasataman maisemaa tai seurata joogakoulun menoa. Kirjahyllyltä löytyy laatukirjallisuutta, jota voit selailla kahvia siemaillessasi.